ČIKA JOVA ZMAJ - NAJLEPŠE PESME ZA DECU Pogledaj veće

ČIKA JOVA ZMAJ - NAJLEPŠE PESME ZA DECU

Dostupno

ČIKA JOVA ZMAJ – NAJLEPŠE PESME ZA DECU

Autor: Jovan Jovanović Zmaj

Ilustracije i dizajn: Vladimir Mančić

Format: 21 x 21 cm
Obim: 66 kartoniranih strana
Tvrdi povez sa sunđerom
Sadrži audio-disk
Stihove čita: Katarina Grubišić, glumica

MOGUĆE PLAĆANJE U VIŠE RATA. 
POPUST 20% ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE
(PRILIKOM ISPORUKE). 

BESPLATNA POŠTARINA.

prelistaj

Detaljnije

Specifikacija

Filter Tvrdi povez
Filter Kartonske

Više informacija

ČIKA JOVA ZMAJ NAJLEPŠE PESME ZA DECU je potpuno novo, originalno izdanje dobro poznatih, uvek aktuelnih i nikad prevaziđenih pesama Jovana Jovanovića Zmaja, prvog pesnika u srpskoj književnosti koji je pisao za decu. Uz njegove pesme odrastale su brojne generacije, učeći iz njih o životu i ljudima, i prihvatajući pouke koje je Čika Jova preneo na neposredan, zanimljiv, topao i duhovit način.

Gotovo da nema deteta i odraslog čoveka koji se nije sreo s poezijom Čika Jove Zmaja i ko nema bar jednu njegovu omiljenu pesmu, koju čuva u sebi. Njegove pesme su neraskidivi deo detinjstva i odrastanja svakog od nas i uvek nas rado vraćaju u to divno životno doba.

Ova knjiga sadrži 34 odabranih pesama, a specifična je po predivnim, vedrim i duhovitim ilustracijama prilagođenim savremenom detetu.

Izbor pesama, kao i način izrade knjige sa kartoniranim i plastificiranim listovima, sunđerom u povezu, čini ovo izdanje dobrim priručnikom za odrastanje deci mlađeg uzrasta, ali i starijoj deci koja uče da čitaju, kao i svima onima koji vole pesme Čika Jove Zmaja i u duši su ostali deca.