Na sniženju! VELIKA ILUSTROVANA ENCIKLOPEDIJA Pogledaj veće

VELIKA ILUSTROVANA ENCIKLOPEDIJA

Dostupno

VELIKA ILUSTROVANA ENCIKLOPEDIJA
(u dva toma)

Obim: I tom: 528 str; II tom: 544 str.
Format: 29,5 x 22 cm
Tvrdi povez sa omotom, šiveno, sjajni kunsdruk papir, ilustrovano, puni kolor
Upakovano u kutiji

MOGUĆE PLAĆANJE U VIŠE RATA.

POPUST 20% ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE

BESPLATNA POŠTARINA.


prelistaj

Detaljnije

13 200,00 RSD

-20%

16 500,00 RSD

Više informacija

Velika ilustrovana enciklopedija predstavlja svobuhvatnu i univerzalnu knjigu znanja, informacija, pitanja i odgovora. Ova knjiga obiluje najrazličitijim temama, zanimljivostima i svim onim što ste oduvek hteli da znate.

Knjiga sadrži više poglavlja, raspoređenih hronološki, pa svoju radoznalost i želju za dalekim i uzbudljivim svetovima možete otpočeti već od svemira, nastanka planete Zemlje, kosmogonijskih mitova najrazličitijih kultura, proći kroz doba revolucionarnih otkrića i nauke, naučiti mnogo o kulturi i umetnosti uopšte.
Pored toga, ova knjiga se bavi drevnim i izumrlim civilizacijama, primitivnim ljudima koji su imali mnogo uzvišeniju svest nego što se inače misli, kao i ljudima za koje smo bili sigurni da se od njih razlikujemo. Otkrićete i tajnu Uskršnjeg ostrva, misterije piramida, stupova i drugih poznatih i manje poznatih građevina. Srešćete se i sa mnogobrojnim temama iz oblasti društva, kulture i umetnosti.
Svoju znatiželju možete zadovoljiti novim saznanjima o savremenom svetu kroz poglavlje o geografiji, gde su prikazane osnovne činjenice o zemljama sveta, sa ažuriranim podacima. Savremeno stanje sveta potkrepljeno je poglavljem o istoriji, učiteljici života. Ovde ćete naći zanimljljive teme iz širokog i nepreglednog polja nauke i tehnologije, saznaćete više o istoriji i razvoju transporta, kao i značajne podatke iz oblasti telekomunikacija.
I na kraju, provešćemo vas kroz uzbudljivi svet sporta, dge ćete pronaći osnovne principe i pravila igara, kao i brojne zanimljive podatke ilustrovane najvažnijim i najboljim rezultatima i postignućima velikih sportista.


Sve informacije u ovoj velikoj enciklopediji nižu se jasnim i logičnim redosledom, počev od onih najosnovnijih i najvažnijih do raznih zanimljivosti, poređenja, rekorda i tabela. Knjiga je bogato ilustrovana fotografijama i crtežima, kako biste imali jasniju sliku o raznim svetovima, temama i tajnama. Pri tom je vašoj mašti ostavljeno dovoljno prostora da živi ovu avanturu i onda kada sklopite korice ove knjige.

* *
Iz sadržaja:

Svemir
Planeta Zemlja
Flora
Fauna
Gljive i lišajevi
Čovek
Evolucija
Rađanje civilizacije
Mitovi i legende
Verovanja i običaji
Umetnost i kultura
Nauka
Tehnologija
Telekomunikacije
Geografija
Istorija
Sport