BAJKE I PRIČE ZA DECU

Dostupno

Sadrži knjigu i 5 radnih svezaka

Autor: Sonja Žikić
Ilustracije: Stevan Vampola

Format: 22,5x30 cm
Obim knjige: 248 strana
Pun kolor, kunstdruk papir
Povez: tvrdi, šiveno
Pismo: ćirilica

Upakovano u čvrstu zaštitnu kutiju - koferče

Radne sveske: 32 str. svaka, C/B

MOGUĆE PLAĆANJE U VIŠE RATA.

POPUST 20% ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE
(PRILIKOM ISPORUKE).

BESPLATNA POŠTARINA.

Detaljnije

5 500,00 RSD

Specifikacija

Filter Bajke
Filter Tvrdi povez
Filter Radni listovi

Više informacija

Koferče sadrži knjigu „Bajke i priče za decu” i 5 radnih svezaka „Igrice-mozgalice”

Ova bogato i živopisno ilustrovana knjiga sadrži dvadeset pažljivo odabranih bajki i priča, prepričanih i prilagođenih deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta, ali podjednako zanimljivih i pogodnih i za one najmlađe kojima odrasli čitaju pred spavanje ili u trenucima zabave i igre.

Knjiga sadrži poznate i neizostavne bajke i priče Andersena i braće Grim, uz koje su odrasle brojne generacije, kao i uzbudljive srpske, i druge narodne priče, koje pomažu deci da lakše upoznaju komplikovani svet odraslih u koji iz dana u dan sve više zalaze.

Kada se zatvore korice ove divne knjige, posle bajkovitih avantura i putovanja kroz čarobni svet vila, veštica, zmajeva i drugih neobičnih stvorenja, tu je pet radnih svezaka, punih igrica, mozgalica i dečje enigmatike. Poznati likovi iz priča, u ovim će sveskama zabavljati mališane i pomoći im da razvijaju mišljenje, intelektualne i motoričke veštine rešavajući razne zagonetke i zanimljive zadatke poput lavirinta ili slagalica. A za odmor – tu su stranice za bojenje!