Na sniženju! KUTIJA PUNA KNjIGA Pogledaj veće

KUTIJA PUNA KNJIGA

Dostupno

Prvi komplet knjiga za najmlađe sastoji se od 11 zabavnih i poučnih slikovnica koje će uvesti dete u svet knjiga, čudesno carstvo mašte i novih saznanja.

MOGUĆE PLAĆANJE U VIŠE RATA.

POPUST 20% ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE

BESPLATNA POŠTARINA.

Detaljnije

5 544,00 RSD

-20%

6 930,00 RSD

Specifikacija

Filter Tvrdi povez
Filter Kartonske

Više informacija

Sadržaj kompleta:

Slikovnice za učenje i igru:
1. Boje
2. Brojevi
3. Suporotnosti
4. Oblici i geometrijska tela

Bajke za sva vremena:
1. Crvenkapa
2. Pepeljuga
3. Snežana i sedam patuqaka
4. Pinokio
5. Ružno pače
6. Tri praseta
7. Vuk i sedam jarića


Komplet sadrži četiri edukativne slikovnice namenjene deci od svega nekoliko meseci starosti do mlađeg predškolskog uzrasta, i sedam knjiga najlepših klasičnih bajki za sva vremena, kao univerzalni vodič na putu odrastanja i upoznavanja sveta i života.
Sve su knjige kartonirane, sa tvrdim listovima, sunđerom u povezu i zaobljenim ivicama, i kao takve, najpre će poslužiti kao zanimljiva izgračka za gledanje, sa veselim i vedrim ilustracijama živih boja, da bi kasnije mališani uz njih lakše prepoznavali i usvajali pojmove iz svog okruženja.
Slikovnice za učenje i igru sadrže jasne i jednostavne, pre svega zanimljive, ilustracije pomoću kojih će deca, kroz igru i zabavu, upoznati i naučiti osnovne pojmove kao što su brojevi, boje, oblici i tela, i odnosi među njima - npr. malo i veliko, nisko i visoko, živo i neživo...
Bajke za sva vremena, sa prilagođenim tekstom i ljupkim ilustracijama, namenjene su najmlađim ljubiteljima uzbudljivih priča, mladim čitaocima koji počinju samostalno da čitaju, ali i onima koji još vole da se "ušuškaju" i uživaju dok im neko čita.