RADOSNICA

Dostupno

Autor: Sonja Žikić
Grafički dizajn: Milan Branković
Ilustracije: Vladimir Mančić

Format: 29x23 cm
Obim: 144 strane
Ilustrovano, štampa u punom koloru, šiveno, tvrdi povez sa omotom

Moguće plaćanje u više rata.

Za gotovinsko plaćanje popust 20%

Besplatna poštarina.

Detaljnije

1 760,00 RSD

-20%

2 200,00 RSD

Specifikacija

Filter Tvrdi povez
Filter Radosnice

Više informacija

Uspomene iz najranijeg perioda života, koji inače ne pamtimo, i onog razdoblja detinjstva čijih se delova sećamo „kao kroz maglu”, ispisane vašom rukom i viđene vašim očima, obogaćene neizrecivom ljubavlju koja se čita između redova – biće neprocenjivo blago čija će vrednost za vaše dete zauvek ostati nepromenjena.

Kada dođe na svet i u naš život, beba donese neizmernu radost, koju nam iz dana u dan, svojim odrastanjem i napredovanjem, uvek iznova daruje – svakim svojim osmehom, prvim koracima i rečima, prvim nežnostima i zagrljajima, novim stečenim znanjima i veštinama...

Ova knjiga – Radosnica – poslužiće vam da zabeležite i sačuvate najradosnije, značajne i drage uspomene: od trenutka kada ste saznali da će novi član porodice doći na svet i njegovog rođenja, do polaska u školu.
Na stranicama ovog spomenara možete da sačuvate razne doživljaje i činjenice vezane za odrastanje vašeg deteta, kao što su, na primer, nicanje prvih zubića, prvi koraci, polazak u vrtić, šta dete voli, šta ne voli, čemu se raduje... i da sve to dokumentujete fotografijama.

Knjiga sadrži i „otvorene” strane, naslovljene sa „Važni događaji”, „Uspomene” i „Trenuci za pamćenje”, na kojima je ostavljen prostor za sve one važne doživljaje i dragocene trenutke koji se odnose na individualni razvoj i način života i odrastanja vašeg deteta.