ZAVRZLAME Pogledaj veće

ZAVRZLAME

RASPRODAT TIRAŽ

Autori: S. Žikić i S. Grubišić
Ilustracije: Vladimir Mančić
Format: 28 x 21 cm
Obim: 120 strana
Štampa u punom koloru



prelistaj

Detaljnije

540,00 RSD

Specifikacija

Filter Bojanke
Filter Radni listovi

Više informacija

ZAVRZLAME su zbirka zanimljivih radnih listova za predškolce, koji će podstaći mališane da razvijaju mišljenje i intelektualne veštine a uz to će ih zabaviti i omogućiti im da se igraju, rešavajući zadate probleme.
Ponuđene su različite vrste zadataka, tako da će svako dete pronaći po nešto što ga interesuje, zabavlja i zaokuplja mu pažnju. „Uoči sličnosti” – „Pronađi razlike” – „Nastavi niz” – „Dovrši započeto” – „Sastavi/rastavi slagalicu” – „Pronađi pravi put” – samo su neka od ponuđenih poglavlja „Zavrzlama”.
Zadaci su poređani od lakših ka težih, od jednostavnijih ka komplikovanijim, tako da mogu da ih rešavaju i mališani najmlađeg predškolskog uzrasta, kao i oni stariji predškolci, kao pripremu za školu. Tako ova knjiga može da im „traje” duže. Knjiga sadrži i nekoliko strana sa malo komplikovanijim zadacima, za decu koja vole nešto teže izazove. A kada „raspetljaju” sve „zavrzlame”, mogu da se opuste i odmore uz bojenje, budući da su većina stranica ostavljene crno-bele, baš sa tom namerom.