Na sniženju! ČIKA JOVA ZMAJ - NAJLEPŠE PESME ZA DECU Pogledaj veće

ČIKA JOVA ZMAJ - NAJLEPŠE PESME ZA DECU

Dostupno

Autor: Jovan Jovanović Zmaj

Ilustracije i dizajn: Vladimir Mančić

Format: 21 x 21 cm
Obim: 66 kartoniranih strana
Tvrdi povez sa sunđerom

MOGUĆE PLAĆANJE U VIŠE RATA. 

POPUST 20% ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE

BESPLATNA POŠTARINA.


prelistaj

Detaljnije

2 904,00 RSD

-20%

3 630,00 RSD

Specifikacija

Filter Tvrdi povez
Filter Kartonske

Više informacija

ČIKA JOVA ZMAJ – NAJLEPŠE PESME ZA DECU je potpuno novo, originalno izdanje dobro poznatih, uvek aktuelnih i nikad prevaziđenih pesama Jovana Jovanovića Zmaja, prvog pesnika u srpskoj književnosti koji je pisao za decu. Uz njegove pesme odrastale su brojne generacije, učeći iz njih o životu i ljudima, i prihvatajući pouke koje je Čika Jova preneo na neposredan, zanimljiv, topao i duhovit način.

Gotovo da nema deteta i odraslog čoveka koji se nije sreo s poezijom Čika Jove Zmaja i ko nema bar jednu njegovu omiljenu pesmu, koju čuva u sebi. Njegove pesme su neraskidivi deo detinjstva i odrastanja svakog od nas i uvek nas rado vraćaju u to divno životno doba.

Ova knjiga sadrži 34 odabranih pesama, a specifična je po predivnim, vedrim i duhovitim ilustracijama prilagođenim savremenom detetu.

Izbor pesama, kao i način izrade knjige – sa kartoniranim i plastificiranim listovima, sunđerom u povezu, čini ovo izdanje dobrim priručnikom za odrastanje deci mlađeg uzrasta, ali i starijoj deci koja uče da čitaju, kao i svima onima koji vole pesme Čika Jove Zmaja i u duši su ostali deca.