Na sniženju! Horhe Bukaj - PUT SREĆE Pogledaj veće

Horhe Bukaj - PUT SREĆE

Dostupno

Autor: Horhe Bukaj

Prevod: Katarina Krstić

Format: 20,5 x 13 cm

Obim: 222 str.

Pismo: latinica

Iz edicije PUTOKAZI

Detaljnije

616,00 RSD

-20%

770,00 RSD

Više informacija

Svaki čovek želi da dostigne sreću. Veliki deo naših napora, neprospavanih noći i svakodnevnih snova upravljeni su ka tom cilju. Međutim, malo je pojmova koji su toliko neuhvatljivi i koje je tako teško definisati kao što je sreća. Šta znači zapravo sreća? Kako je dostići?

„Biti srećan nije samo naše pravo – sreća je, takođe, na mnogo načina, naša obaveza ugovorena sa životom“, kaže Horhe Bukaj izvodeći nas na poslednju od četiri nezaobilaznih staza naše unutrašnje stvarnosti – na Put sreće.

Veran svom stilu, Horhe Bukaj nema za cilj da nam ponudi proverene formule niti recepte koji će nam objasniti kako da budemo srećni. U ovoj fazi svojih Putokaza, Bukaj prati svakog od nas i navodi da sami pronađemo svoj put ka mogućoj ličnoj sreći proistekloj iz naših najdubljih uverenja.

* * *

EDICIJA PUTOKAZI

Samozavisnost, ljubav, bol i sreća, četiri su glavne i neizbežne staze na putu ličnog ostvarenja, koje svako od nas mora proći sâm, birajući sopstveni način putovanja.

Potom nailazimo na dva nova izazova koja možemo prihvatiti ili odbaciti – postizanje mudrosti i otkrivanje duhovnosti.

S jasnoćom, duhovitošću i mudrošću, kojima je osvojio milione čitalaca širom sveta, Horhe Bukaj u ediciji Putokazi prenosi svoje iskustvo s ovog putovanja, daje smernice i iscrtava mape za sve one koji su krenuli tim putem.

Saznajte više o Ediciji Putokazi:

https://www.pi-press.com/knjige-za-odrasle/99-horhe-bukaj-edicija-putokazi.html

* * *

Horhe Bukaj rođen je u Buenos Ajresu 1949. godine. Po zanimanju je psihijatar i geštalt psihoterapeut, psihodramaturg i pisac. Godine 2002. dobio je nagradu „Zlatna knjiga“ za milion prodatih primeraka knjiga „Put suza“ i „Put sreće“ u Argentini. Urednik je španskog časopisa „Mente sana“ („Zdrav duh“) koji se bavi temama iz oblasti psihologije, neuronauka i emocionalne inteligencije. Redovni je kolumnista u 9 latinoameričkih časopisa i saradnik na 5 radio-stanica. Mnoge njegove knjige prevedene su čak na 20 jezika i objavljene u više od 25 zemalja. Trenutno je posvećen svojim dvema velikim strastima: čitanju i pisanju.