Milica Radulović - NAUČI ME DA VOLIM Pogledaj veće

NAUČI ME DA VOLIM

Dostupno

roman

Autor: Milica Radulović

Format: 20,4x13 cm

Obim: 220 str.

Povez: mek (broš)

Pismo: ćirilica

Detaljnije

660,00 RSD

Više informacija

Ana, mlada učiteljica, udata za rok muzičara Viktora, ne gubi veru u ljubav i brak iako je njen egoistični muž isključuje iz svog razuzdanog života, okružen drugim ženama. Požrtvovana, dobra, pomalo naivna i uvek vedra, Ana se nada nekoj promeni i ostaje s voljenim mužem uprkos tome što on godinama izbegava da joj ispuni najveću želju: da imaju dete.

Ali čitav njen svet se ruši kada saznaje da Viktorova devojka iz kratkotrajne avanture očekuje njegovo dete. Savladana bolom i razočaranjem, Ana pokušava da sakupi komadiće svog slomljenog života i urušenih snova. Skrhana tugom zbog smrti majke i suočena s iznenadnom i neizvesnom Viktorovom bolešću, Ana upoznaje Andreja, kardiohirurga iz Zagreba. Između njih se rađa naklonost, potom i ljubav s kojom Ana, kao verna supruga, ne želi da se suoči. Međutim, sve jača duhovna i emotivna veza između njih dvoje dovodi je do raskršća između stare i nove ljubavi, između obaveze i žudnje, između privida i moguće sreće. Hoće li Ana odabrati pravi put i da li će uspeti da stigne do ostvarenja svojih snova i nadanja?

Odgovor je u ovoj toploj i uzbudljivoj priči, punoj obrta, neočekivanih događaja, priči o čežnji za materinstvom i traganju za ljubavlju kao smislom života.

* * *

Uzbudljiva priča o dušama koje razbijaju granice prostora i vremena i pronalaze jedna drugu, o sreći koja dolazi onda kada potonemo u beznađe. Toplo je preporučujem svima. Ova priča će vas oplemeniti...

Mirjana Marković, pisac