Na sniženju! KLASIČNE PRIČE DA BOLJE UPOZNAŠ SEBE Pogledaj veće

KLASIČNE PRIČE DA BOLJE UPOZNAŠ SEBE

Dostupno

Autor: Horhe Bukaj

Prevod: Snežana Jovanović

Format: 20,5x13 cm

Obim: 548 strana

Pismo: latinica

20% popusta za gotovinsko plaćanje

Detaljnije

920,00 RSD

-20%

1 150,00 RSD

Specifikacija

Filter Bajke
Filter Meki povez

Više informacija

     Iz klasičnih bajki i priča možemo da naučimo mnogo više o ljudima i životu nego što nam to govore pouke koje smo iz njih naučili kao deca. U bajkama su sadržani naši strahovi, maštanja i snovi, ciljevi koje smo postavili i koje smo postigli, kao i izazovi i prepreke s kojima se moramo suočiti.
     Modernim jezikom punim magije, Horhe Bukaj pripoveda 15 klasičnih bajki i priča (Ružno pače, Uspavana lepotica, Legenda o Odiseju itd.), sa tradicionalnom poukom i novom, ličnom interpretacijom kojom dublje zadire u najbolje i najgore od nas i našeg ponašanja.
     Svojim osobenim stilom pripovedanja vraća nas na početak, u period kada je svaka od ovih priča nastala, i ne štedi nas težih i mračnijih aspekata koji su kasnije ublaženi ili uklonjeni iz verzija prilagođenih deci. U magiju svake priče uvodi nas kroz druga vrata, sa nekog drugog mesta, kako bi nas podstakao da bolje razumemo ono što pokreće naše delovanje, baš kao i ono što nas koči na našem putu prema boljem životu.
     Na tragu nezaboravnih bestselera Dozvoli da ti ispričam... i Priče za razmišljanje, Horhe Bukaj nam daruje jedinstveno, novo tumačenje najlepših i najpoznatijih bajki i priča kojim nas budi, tera da se zamislimo, a pritom nas sve vreme zabavlja i iznova oduševljava.