HORHE BUKAJ - Komplet II

Dostupno

NOVI NASLOVI HORHEA BUKAJA

  • RAČUNAJ NA MENE - Roman prožet pričama u jedinstvenom Bukajevom stilu
  • KLASIČNE PRIČE DA BOLJE UPOZNAŠ SEBE - Bajke i priče sa novim tumačenjem 
  • KANDIDAT - Nagrađivani roman, psihološki i politički triler
  • AKCIJA:

Za gotovinsko plaćanje - SVE TRI KNJIGE PO PROMOTIVNOJ CENI + BESPLATNA DOSTAVA

Detaljnije

1 980,00 RSD

Više informacija

Zanimljive i uzbudljive knjige, poučne, a istovremeno zabavne, ponekad teške, a često duhovite sadržine, koja vas nipošto neće ostaviti ravnodušnim. Nateraće Vas da dugo razmišljate o pročitanom, da se knjigama rado vraćate, iznova ih čitate i preporučujete najboljim prijateljima. 

Najčitaniji psihoterapeut današnjice, širom sveta cenjen i slavan pisac i psihijatar HORHE BUKAJ, autor je BESTSELERA prodatih u preko DESET MILIONA primeraka i prevedenih na više od 30 jezika.

RAČUNAJ NA MENE

Priča prati Demijana, simpatičnog i bliskog junaka knjige Dozvoli da ti ispričam... 20 godina posle. Roman, prožet brojnim poučnim i zabavnim pričama, u jedinstvenom Bukajevom stilu i izvanrednom prevodu Sivije Monros Stojaković, nastavak je velikog svetskog bestselera. Može se čitati samostalno i nezavisno od svog prethodnika, ali sa jednakim interesovanjem, u jednom dahu.

https://www.pi-press.com/knjige-za-odrasle/156-racunaj-na-mene.html

KLASIČNE PRIČE DA BOLJE UPOZNAŠ SEBE

Modernim jezikom punim magije, Horhe Bukaj nam pripoveda klasične bajke i priče sa tradicionalnom poukom i novom, ličnom interpretacijom kojom dublje zadire u najbolje i najgore od nas, kako bi nas podstakao da bolje razumemo ono što pokreće naše delovanje, baš kao i ono što nas koči na našem putu prema boljem životu. Prevod Snežana Jovanović

https://www.pi-press.com/knjige-za-odrasle/141-klasicne-price-da-bolje-upoznas-sebe.html

KANDIDAT

Roman – Napet psihološki i politički triler fokusiran na igru moći. Prikazana je sposobnost političara da manipulišu običnim ljudima radi lične koristi, kao i, sa druge strane, nesebična borba onih koji veruju u odbranu slobode i pravde. Ovde se Bukaj otkriva kao besprekorni pripovedač i romanopisac, sposoban da prodre u motive ljudskog ponašanja, kao i da ponudi zamršen i ubedljiv zaplet. Ovo je priča kojoj ne trebaju čitaoci, već pratioci.

https://www.pi-press.com/knjige-za-odrasle/155-kandidat-.html