Na sniženju! SVET ŽIVOTINJA Pogledaj veće

SVET ŽIVOTINJA

Dostupno

Grupa autora
Prevod sa španskog: Ivana Nikolić
Obim: 400 str.
Format: 30 x 23 cm
Tvrdi povez sa omotom, sjajni kunsdruk papir, ilustrovano, puni kolor
1500 ilustracija

Moguće plaćanje u više rata.

Za gotovinsko plaćanje popust 20%

Besplatna poštarina.

 


Detaljnije

5 632,00 RSD

-20%

7 040,00 RSD

Više informacija

Ova zanimljiva knjiga o životinjama omogućava da saznate sve o životinjskim vrstama u njihovom prirodnom staništu i da upoznate uzbudljivo životinjsko carstvo. U knjizi su prikazani veliki Zemljini ekosistemi sa detaljnim opisom životinja koje ih nastanjuju.

„Svet životinja” pruža sveobuhvatan i dokumentovan panoramski prikaz raznolikog životinjskog sveta naše planete. Brojne ilustracije i fotografije koje dopunjuju tekst, približiće vam mnoge životinje - one poznate i omiljene, kao i one nepoznate i „strane” - i pomoći će vam da ih bolje upoznate, počev od njihovog izgleda i fizičkih karakteristika, do njihovih navika, osobina i načina ponašanja.
Iz ove knjige saznaćete sve o mestu životinja u sistemu prirode i o njihovoj ulozi u očuvanju ravnoteže eko-sistema. Saznaćete na koje načine obezbeđuju hranu, koje strategije koriste u lovu, i koje veštine opstanka primenjuju u surovim uslovima prirodnog okruženja. Saznaćete kako životinje brinu o svojim mladuncima i kako se organizuju u okviru grupa.

Ovo uzbudljivo delo otkriva divlju stranu životinjskog sveta.