fbpx

Klasične priče da bolje upoznaš sebe

Težina 0,43 kg
Autor:

Horhe Bukaj

Prevod:

Snežana Jovanović

Pismo:

Latinica

Format:

130mm x 205mm

Obim:

548 str.

Povez:

Mek

1.012,00 RSD1.265,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

99 na zalihama

9788660234072

SKU: 4041 Kategorije: ,

Klasične priče da bolje upoznaš sebe – Horhe Bukaj

Iz klasičnih bajki i priča možemo da naučimo mnogo više o ljudima i životu nego što nam to govore pouke koje smo iz njih naučili kao deca. U bajkama su sadržani naši strahovi, maštanja i snovi, ciljevi koje smo postavili i koje smo postigli, kao i izazovi i prepreke s kojima se moramo suočiti.

Modernim jezikom punim magije, Horhe Bukaj pripoveda 15 klasičnih bajki i priča (Ružno pače, Uspavana lepotica, Legenda o Odiseju itd.), sa tradicionalnom poukom i novom, ličnom interpretacijom kojom dublje zadire u najbolje i najgore od nas i našeg ponašanja.

Svojim osobenim stilom pripovedanja vraća nas na početak, u period kada je svaka od ovih priča nastala, i ne štedi nas težih i mračnijih aspekata koji su kasnije ublaženi ili uklonjeni iz verzija prilagođenih deci. U magiju svake priče uvodi nas kroz druga vrata, sa nekog drugog mesta, kako bi nas podstakao da bolje razumemo ono što pokreće naše delovanje, baš kao i ono što nas koči na našem putu prema boljem životu.

Na tragu nezaboravnih bestselera Dozvoli da ti ispričam… i Priče za razmišljanje, Horhe Bukaj nam daruje „Klasične priče da bolje upoznaš sebe“ – jedinstveno, novo tumačenje najlepših i najpoznatijih bajki i priča kojim nas budi, tera da se zamislimo, a pritom nas sve vreme zabavlja i iznova oduševljava.

Meni

Klasične priče da bolje upoznaš sebe korica knjige

Klasične priče da bolje upoznaš sebe

1.012,00 RSD1.265,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu