fbpx

Ples piona

Težina 0,22 kg
Autor:

Davor Ličić

Pismo:

Latinica

Obim:

242 str.

Povez:

Mek

Format:

130mm x 205mm

Odlomak knjige

677,60 RSD847,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

99 na zalihama

9788660234638

SKU: 4916 Kategorije: ,

Ples piona – Davor Ličić

Kraj dugogodišnje veze za Uroša predstavlja kraj svega u šta je verovao. Raskid sa devojkom u koju se zaljubio još u detinjstvu navodi ga da napusti fakultet i bend u kome je svirao i povuče se u samoću. Ali, uprkos potištenosti i letargiji iz koje kao da ne želi da izađe, u njemu se začinje specifična, ponekad autodestruktivna borba često obojena ironijom i osobenim humorom. Jedina osoba koja pokušava da ga izvuče iz beznađa u kom se našao je Srđan. Urošev najbolji drug iz školske klupe je večiti optimista.

Dva druga su odrastala krajem devedesetih godina dvadesetog veka u zemlji koja je neprestano u tranziciji, krizi i previranjima. Njih dvojica zajedno su prolazili kroz sve što bi zadesilo kako zemlju, tako i njihove porodice. Ipak, jedan neočekivani susret sa tajanstvenom devojkom pokrenuće događaje koji će sve promeniti. Lavina „slučajnosti” i sticaja okolnosti dovešće ga u rizik da izgubi jedino vredno što mu je ostalo i do čega mu je stalo – prijateljstvo sa Srđanom.

„Ples piona” je priča o plesu između ljubavi, prijateljstva, odrastanja i sazrevanja u nevreme. Pokušaj da se postave pitanja i daju neki odgovori u ime generacije bez glasa.

 

 

Meni

Ples piona prednja korica

Ples piona

677,60 RSD847,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu