fbpx

Kutija puna knjiga

Pismo:

Ćirilica

Povez:

Tvrd

Napomena:

Kartonska slikovnica

7.392,00 RSD9.240,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Na stanju

Compare
Podeli preko:

Kutija puna knjiga

Sadržaj kompleta:

Slikovnice za učenje i igru:
1. Boje
2. Brojevi
3. Suporotnosti
4. Oblici i geometrijska tela

Bajke za sva vremena:
1. Crvenkapa
2. Pepeljuga
3. Snežana i sedam patuqaka
4. Pinokio
5. Ružno pače
6. Tri praseta
7. Vuk i sedam jarića

Komplet „Kutija puna knjiga“ sadrži četiri edukativne slikovnice namenjene deci od svega nekoliko meseci starosti do mlađeg predškolskog uzrasta, i sedam knjiga najlepših klasičnih bajki za sva vremena, kao univerzalni vodič na putu odrastanja i upoznavanja sveta i života.

Sve su knjige kartonirane, sa tvrdim listovima, sunđerom u povezu i zaobljenim ivicama, i kao takve, najpre će poslužiti kao zanimljiva izgračka za gledanje, sa veselim i vedrim ilustracijama živih boja, da bi kasnije mališani uz njih lakše prepoznavali i usvajali pojmove iz svog okruženja.

Slikovnice za učenje i igru sadrže jasne i jednostavne, pre svega zanimljive, ilustracije pomoću kojih će deca, kroz igru i zabavu, upoznati i naučiti osnovne pojmove kao što su brojevi, boje, oblici i tela, i odnosi među njima – npr. malo i veliko, nisko i visoko, živo i neživo…

Bajke za sva vremena, sa prilagođenim tekstom i ljupkim ilustracijama, namenjene su najmlađim ljubiteljima uzbudljivih priča, mladim čitaocima koji počinju samostalno da čitaju, ali i onima koji još vole da se „ušuškaju“ i uživaju dok im neko čita.

Meni

Kutija puna knjiga za decu

Kutija puna knjiga

7.392,00 RSD9.240,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu