fbpx

Zavrzlame

Težina 0,46 kg
Autor:

Sonja Žikić

Ilustracije:

Vladimir Mančić

Pismo:

Ćirilica

Format:

210mm x 297mm

Obim:

120 str.

Povez:

Mek

Napomena:

Štampa u punom koloru

825,00 RSD Sa PDV-om

100 na zalihama

9788660231064

Zavrzlame

Zavrzlame su zbirka zanimljivih radnih listova za predškolce, koji će podstaći mališane da razvijaju mišljenje i intelektualne veštine. Uz to će ih zabaviti i omogućiti im da se igraju, rešavajući zadate probleme.

Ponuđene su različite vrste zadataka, tako da će svako dete pronaći po nešto što ga interesuje, zabavlja i zaokuplja mu pažnju. „Uoči sličnosti” – „Pronađi razlike” – „Nastavi niz” – „Dovrši započeto” – „Sastavi/rastavi slagalicu” – „Pronađi pravi put” – samo su neka od ponuđenih poglavlja „Zavrzlama”.

Zadaci su poređani od lakših ka težih, od jednostavnijih ka komplikovanijim. Zato mogu da ih rešavaju i mališani najmlađeg predškolskog uzrasta, kao i oni stariji predškolci, kao pripremu za školu. Tako ova knjiga može da im „traje” duže. Knjiga sadrži i nekoliko strana sa malo komplikovanijim zadacima, za decu koja vole nešto teže izazove. A kada „raspetljaju” sve „zavrzlame”, mogu da se opuste i odmore uz bojenje, budući da su većina stranica ostavljene crno-bele, baš sa tom namerom.

Meni

Zavrzlame knjigica za decu

Zavrzlame

825,00 RSD Sa PDV-om

Dodaj u korpu