fbpx

Puzijada – Pirot 2023.

Puzijada - Pirot 2023. baner

U subotu 5. 8. 2023. u pirotskoj hali Kej sa početkom od 19h održana je četvrta po redu „Puzijada”. Ovogodišnji slogan puzijade glasi „mame koje imaju podršku duže doje”, pa je tako dan ranije organizovana i radionica pod istim nazivom. Radionici su mogle da prisustvuju i trudnice i mame čije bebe ne puze i dobiju bilu kakvu pomoć ili savet vezan za dojenje. Za celokupnu organizaciju, pobrinulo se „Udruženje građana Roditelj Pirot” uz pomoć brojnih sponzora od kojih je Pi-press učestvovao dodelom slikovnica za sve prisutne bebe.

Događaj je pomeren sa trga ispred Doma kulture u halu Kej zbog najavljenog lošeg vremena, ali to nije umanjilo broj posetilaca i publike na tribinama hale. U samoj trci je učestovalo preko 30 beba, a dečja graja se prelamala halom i nadglašavala pesmice sa razglasa. Nakon ovog zanimljivog nadmetanja, deljene su zahvalnice, pokloni i vaučeri.

„Puzijada” je pre svega zabavnog karaktera pa su zvanični pobednici sve bebe, na drugom mestu su završile mame, dok su treće kroz cilj prošli tate koji inače malo kasne, ali stignu kad treba.

Kako je protekla „Puzijada – Pirot 2023” možete pogledati na slikama:

Naša izdanja za najmlađe možete pogledati na sajtu u kategoriji knjige za decu: https://www.pi-press.com/kategorija-knjiga/knjige-za-decu/.

Ostavite odgovor

Meni