fbpx

Dinosaurusi

Težina 0,41 kg
Autor:

Slaviša Popović

Ilustracije:

Slaviša Popović

Pismo:

Ćirilica

Format:

170mm x 240mm

Obim:

88 str.

Povez:

Tvrd sa sunđerom

Napomena:

Šiveno, Štampa u punom koloru

792,00 RSD990,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

99 na zalihama

9789788660231

Dinosaurusi

Ilustrovana mala enciklopedija dinosaurusa je idealan poklon za mlade i radoznale zaljubljenike u ove praistorijske „strašne guštere” – kako im ime znači. Pored strašnih i opasnih, u knjizi su prikazani i oni bezopasni, mali, veliki, džinovski, pernati, krilati, rogati i razni drugi predstavnici svakog perioda u kojima su živeli (trijas, jura i kreda).

Informacije su pregledne i primerene predškolskom i mlađem školskom uzrastu. Uz živopisne ilustracije, dat je opis svakog dinosaurusa, značenje imena vrste, način ishrane i života. Prikazana su i osnovna obeležja perioda, odnosno doba u kojima su postojali. Tako je ova knjiga dobra osnova za dalje istraživanje ovih izumrlih životinja za kojima interesovanje nikada ne prestaje.

Dinosaurusi su oduvek fascinirali decu svojom veličinom, snagom i tajanstvenošću. Naša knjiga o dinosaurima vodi mlade čitaoce na uzbudljivo putovanje kroz daleku prošlost, otkrivajući im šaroliki svet ovih drevnih stvorenja. Bogato ilustrovana sažetim tekstom prilagođenim deci, ova knjiga pruža jedinstvenu priliku da se mali istraživači upoznaju sa različitim vrstama dinosaura, njihovim karakteristikama, navikama i okruženju.

Kroz jednostavno i zabavno predstavljanje, deca će naučiti o najpoznatijim dinosaurima poput tiranosaurusa i stegosaurusa, ali i o manje poznatim vrstama koje su obitavale na Zemlji pre milionima godina. Ova knjiga podstiče radoznalost kod dece i inspiriše ih da istražuju svet dinosaurusa i nauke o prošlosti Zemlje. Idealna za mlade entuzijaste za paleontologiju i sve one koji žude za avanturom u svetu praistorije.

Pogledajte još sličnih izdanja u kategorijama „Enciklopedije za decu“ i „Edukativna izdanja“.

Be the first to review “Dinosaurusi”

Reviews

There are no reviews yet.

Meni

Dinosaurusi naslovna strana knjige

Dinosaurusi

792,00 RSD990,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu