fbpx

Kandidat

Autor:

Horhe Bukaj

Prevod:

Isidora Kalović

Pismo:

Latinica

Format:

130mm x 205mm

Obim:

504 str.

Povez:

Mek

968,00 RSD1.210,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Na stanju

Compare
Kategorije: ,
Podeli preko:

Kandidat – Horhe Bukaj

Nakon nekoliko decenija snažne diktature u Santamori, general Kuevas neočekivano raspisuje demokratske izbore. Uzbuđenje i radost stanovništva brzo se pretvaraju u užas i pometnju zbog niza terorističkih napada, otmica i ubistava. U nastalom haosu psihijatar Agustin Montiljano, televizijska reporterka Karolina Giharo, i njihov prijatelj, lekar Mario Fosi, pokušaće da otkriju ko vuče konce ovakvog bojkota. Cilj zavere je očigledno uništenje jedine mogućnosti zemlje za demokratsku budućnost. Istraga će ugroziti njihov život i naterati ih da preispitaju svoje prijateljstvo, ideje i vrednosti.

„Kandidat“ je napet psihološki triler fokusiran na opasnu igru moći. Prikazana je sposobnost političara da manipulišu običnim ljudima i da koriste ljudske potrebe za slobodom i pravdom radi lične koristi, kao i, sa druge strane, nesebična borba onih koji veruju u odbranu slobode i pravde.

Ovde se Bukaj otkriva kao besprekorni pripovedač i romanopisac, sposoban da prodre u motive ljudskog ponašanja, kao i da ponudi zamršen i ubedljiv zaplet. Ovo je priča kojoj ne trebaju čitaoci, već pratioci.

Meni

Kandidat Horhe Bukaj knjiga

Kandidat

968,00 RSD1.210,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu