fbpx

Škola za Dobre i Zle – Svet bez prinčeva

Autor:

Soman Čenani

Prevod:

Božana Solujić

Ilustracije:

Jakopo Bruno

Pismo:

Latinica

Format:

205mm x 140mm

Obim:

472str.

Povez:

Mek

836,00 RSD1.045,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Na stanju

Compare
Podeli preko:

Škola za Dobre i Zle – Svet bez prinčeva

U epskom nastavku Škole za dobre i zle, bestselera Njujork tajmsa, Sofi i Agata su kod kuće i uživaju u svom srećnom kraju. Međutim, život ipak nije bajka kakvu su one zamišljale.
Kada Agata potajno poželi da je odabrala drugačiji srećan kraj, ponovo se otvaraju kapije Škole za dobre i zle, ali je svet koji su ona i Sofi nekada znale sada drugačiji.
Više nisu neprijatelji veštice i princeze, zli čarobnjaci i prinčevi. Nove veze se uspostavljaju, a stare se kidaju. Međutim, iza ovog usiljenog uređenja vrebaju rat i jedan opasan neprijatelj. Dok se Agata i Sofi bore da ponovo uspostave mir, javlja se jedna neočekivana pretnja koja može uništiti sve i svakoga koga vole – ovog puta ona dolazi iznutra.
Soman Čenani je stvorio spektakularni svet koji En M. Martin, dobitnica nagrade Njuberi onor, naziva „dosad neviđenom bajkom ispunjenom romansom, magijom i humorom zbog kojih do samog kraja nećete ispustiti knjigu iz ruku.“

* * *

„Britko štivo zbog kojeg će svaka devojčica dvaput razmisliti da li želi da postane princeza. Kada bih mogao sve da vas začaram da pročitate ovaj roman, učinio bih to. Ocena: 5.“
– Entertejnment vikli

„Maštovit način da se oprostimo od crno-belog posmatranja sveta.“
– Pablišers vikli

„Zabavno, zastrašujuće i sasvim ugodno štivo koje istražuje značenje istinske ljubavi i ogromne sive zone između dobra i zla.“
–San Francisko kronikl

* * *

O autoru:

Svih prvih pet romana iz serijala Škola za dobre i zle autora Somana Čenanija bili su na listi najprodavanijih romana Njujork tajmsa. Serijal je prodat u preko dva miliona primeraka, preveden je na 28 jezika širom šest kontinenata. 2022. je snimljen film po priči iz prve knjige i spada u najgledanije filmove na Netflixu.
Soman Čenani je diplomirao na Harvardu i završio master studije filma na Univerzitetu Kolumbija, a njegovi filmovi su prikazivani širom sveta. Nagrade i priznanja za pisanje dobio je u Big Ber Lejku, kao i od Fondacije CAPE, a takođe je bio dobitnik San Vali stipendije za pisce.
Kada se ne bavi pisanjem priča, rado igra tenis. Deset godina nikada nije izgubio meč u prvom kolu… sve dok nije počeo da piše Školu za dobre i zle. Sada neprestano gubi.

Be the first to review “Škola za Dobre i Zle – Svet bez prinčeva”

Reviews

There are no reviews yet.

Meni

Škola za dobre i zle - svet bez prinčeva korica knjige

Škola za Dobre i Zle - Svet bez prinčeva

836,00 RSD1.045,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu