Bajke i priče za decu

Autor:

Sonja Žikić

Ilustracije:

Stevan Vampola

Pismo:

Ćirilica

Format:

225mm x 300mm

Obim:

248 str.

Povez:

šiveno, Tvrd

Napomena:

crno-bela štampa, Kunsdruk, Radne sveske: 5kom x 32 str. svaka, Sadrži knjigu i 5 radnih svezaka, Štampa u punom koloru, Upakovano u čvrstu zaštitnu kutiju – koferče dimenzija 260mm x 190mm x 40mm

4.400,00 RSD5.500,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Na stanju

Compare

Bajke i priče za decu

Koferče sadrži knjigu „Bajke i priče za decu” i 5 radnih svezaka „Igrice-mozgalice”

Ova bogato i živopisno ilustrovana knjiga sadrži dvadeset pažljivo odabranih bajki i priča, prepričanih i prilagođenih deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta, ali podjednako zanimljivih i pogodnih i za one najmlađe kojima odrasli čitaju pred spavanje ili u trenucima zabave i igre.

Knjiga sadrži poznate i neizostavne bajke i priče Andersena i braće Grim, uz koje su odrasle brojne generacije, kao i uzbudljive srpske, i druge narodne priče, koje pomažu deci da lakše upoznaju komplikovani svet odraslih u koji iz dana u dan sve više zalaze.

Kada se zatvore korice ove divne knjige, posle bajkovitih avantura i putovanja kroz čarobni svet vila, veštica, zmajeva i drugih neobičnih stvorenja, tu je pet radnih svezaka, punih igrica, mozgalica i dečje enigmatike. Poznati likovi iz priča, u ovim će sveskama zabavljati mališane i pomoći im da razvijaju mišljenje, intelektualne i motoričke veštine rešavajući razne zagonetke i zanimljive zadatke poput lavirinta ili slagalica. A za odmor – tu su stranice za bojenje!

Meni

Bajke i priče za decu

4.400,00 RSD5.500,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu