fbpx

Horhe Bukaj – Komplet 1 – 3 drugi

Težina 1,33 kg
Autor:

Horhe Bukaj

Pismo:

Latinica

Format:

130mm x 205mm

Obim:

1402 str.

Povez:

Mek

2.728,00 RSD3.410,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

100 na zalihama

SKU: 3966 Kategorije: ,

Horhe Bukaj – Komplet 1 – 3 drugi

Komplet sadrži tri knjige:

  • RAČUNAJ NA MENE – Roman prožet pričama u jedinstvenom Bukajevom stilu.
  • KLASIČNE PRIČE DA BOLJE UPOZNAŠ SEBE – Bajke i priče sa novim tumačenjem.
  • KANDIDAT – Nagrađivani roman, psihološki i politički triler.

Zanimljive i uzbudljive knjige, poučne, a istovremeno zabavne, ponekad teške, a često duhovite sadržine, koja vas nipošto neće ostaviti ravnodušnim. Nateraće Vas da dugo razmišljate o pročitanom, da se knjigama rado vraćate, iznova ih čitate i preporučujete najboljim prijateljima.

Najčitaniji psihoterapeut današnjice, širom sveta cenjen i slavan pisac i psihijatar HORHE BUKAJ, autor je BESTSELERA prodatih u preko DESET MILIONA primeraka i prevedenih na više od 30 jezika.

RAČUNAJ NA MENE

Priča prati Demijana, simpatičnog i bliskog junaka knjige Dozvoli da ti ispričam… 20 godina posle. Roman, prožet brojnim poučnim i zabavnim pričama, u jedinstvenom Bukajevom stilu i izvanrednom prevodu Sivije Monros Stojaković, nastavak je velikog svetskog bestselera. Može se čitati samostalno i nezavisno od svog prethodnika, ali sa jednakim interesovanjem, u jednom dahu.

KLASIČNE PRIČE DA BOLJE UPOZNAŠ SEBE

Modernim jezikom punim magije, Horhe Bukaj nam pripoveda klasične bajke i priče sa tradicionalnom poukom i novom, ličnom interpretacijom kojom dublje zadire u najbolje i najgore od nas, kako bi nas podstakao da bolje razumemo ono što pokreće naše delovanje, baš kao i ono što nas koči na našem putu prema boljem životu. Prevod Snežana Jovanović.

KANDIDAT

Roman – Napet psihološki i politički triler fokusiran na igru moći. Prikazana je sposobnost političara da manipulišu običnim ljudima radi lične koristi, kao i, sa druge strane, nesebična borba onih koji veruju u odbranu slobode i pravde. Ovde se Bukaj otkriva kao besprekorni pripovedač i romanopisac, sposoban da prodre u motive ljudskog ponašanja, kao i da ponudi zamršen i ubedljiv zaplet. Ovo je priča kojoj ne trebaju čitaoci, već pratioci.

Meni

Horhe Bukaj komplet knjiga

Horhe Bukaj - Komplet 1 - 3 drugi

2.728,00 RSD3.410,00 RSD Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu