fbpx

Škola za Dobre i Zle – Poslednji srećan kraj

Autor:

Soman Čenani

Prevod:

Magdalena Mančić

Ilustracije:

Jakopo Bruno

Pismo:

Latinica

Format:

205mm x 140mm

Obim:

672 str.

Povez:

Mek

Nema na zalihama

Compare
Podeli preko:

Škola za Dobre i Zle – Poslednji srećan kraj

Sve staro ponovo je novo dok se Sofi i Agata bore s prošlošću, ali i sa sadašnjošću, kako bi pronašle savršen kraj svoje priče.
Bivše najbolje prijateljice Sofi i Agata mislile su da je njihov kraj zabeležen kada su otišle svaka svojim putem. Agata se vratila u Gavaldon sa Tedrosom, a Sofi je ostala sa lepim, mladim Direktorom škole. Ali dok se prilagođavaju svojim novim životima, njihova priča traži da iznova bude napisana i, ovoga puta, nije jedina. Dok su devojke razdvojene, Zlo preuzima vlast i zlikovci iz prošlosti vraćaju se da izmene svoje priče i okrenu svet Dobra i Zla naglavačke.
Soman Čenani donosi nam akciju, avanturu, smeh, romansu i više bajkovitih obrta nego ikada pre u ovom izvanrednom nastavku Škole za dobre i zle, bestselera Njujork tajmsa.

* * * * * * * *

Prva dva romana Somana Čenanija, Škola za dobre i zle i Škola za dobre i zle: Svet bez prinčeva, debitovala su na listi bestselera Njujork tajmsa. Serijal je preveden na 28 jezika širom šest kontinenata, i uskoro će postati značajno filmsko ostvarenje.
Soman Čenani je diplomirao na Univerzitetu Harvard, a master studije filma završio je na Univerzitetu Kolumbija. Autor je filmova koji su učestvovali na više od 150 festivala širom sveta, a među njegovim nagradama i priznanjima za pisanje nalaze se: Big Bear Lake, New Draft, Fondacija CAPE, Shasha Grant i Udruženje pisaca Sun Valley.
Kada ne priča priče, Soman je i strastveni teniser, koji deset godina nijednom nije izgubio meč u prvom kolu – sve dok nije počeo da piše Školu za dobre i zle. Sada gubi stalno.

* * * * * *

BESTSELER NJUJORK TAJMSA!!!

„Oživljava svet bajki i nateraće vas da se zapitate ko je dobar, a ko zao. Jako mi se dopala!”
— Rik Riordan, autor bestseler serijala Persi Džekson i bogovi Olimpa

„Sjajno! Još od prve rečenice znate da ulazite u uzbudljiv svet neobične fantazije. Divlja i opasna vožnja kroz bajku. Jako mi se dopala ova knjiga.”
— R. L. Stajn, autor bestseler serijala Grozomora

„Izum svetskih razmera. Škola za dobre i zle je komičan vid obrazovanja, čiji je autor spreman da se nađe na samom vrhu.”
— Gregori Magvajer, autor bestselera Zlica

Be the first to review “Škola za Dobre i Zle – Poslednji srećan kraj”

Reviews

There are no reviews yet.

Meni

Korica knjige Soman Čenani

Škola za Dobre i Zle - Poslednji srećan kraj